Enneagramgruppe

Enneagramgruppe – 2. år efter uddannelsen

Du kan gå i enneagramgruppe, når du har gennemført din uddannelse til psykoterapeut. Som en del af uddannelsen er du igennem de fire år blevet introduceret til enneagrammet. Du har arbejdet med de ni punkters forskellige energier og haft proces med dem. I din egen proces har du også fået erfaringer med de muligheder for udvikling, der ligger i de enkelte punkter og i enneagrammet i det hele taget. Og du er begyndt at gøre dig erfaringer med at arbejde med enneagrammet som terapeut. Du er således godt hjemme i enneagrammet og klar til at gå mere ind i, hvordan du kan arbejde terapeutisk med enneagrammet.

I enneagramgruppen vil du fortsætte din træning i at genkende og arbejde konstruktivt med de forskellige punkter. Du vil blive undervist i, hvordan du kan arbejde med klienter i de forskellige punkter, hvad det er godt at være særlig opmærksom på mv. Du vil få vejledning i forhold til dine egne klienter og gennem eksempler fra de andre i gruppen øge din forståelse af, hvordan du kan bruge enneagrammet i din terapeutiske praksis. 

Med enneagrammet som perspektiv vil du også i gruppen komme til en dybere forståelse af, hvem netop du er som terapeut, og hvilke terapeutiske kvaliteter du især udfolder – samt hvilke udfordringer der kan ligge for dig som terapeut.

Uddannelsesleder Jens Enemark varetager enneagramgruppen.

Du kan gå i enneagramgruppen, hvis du har taget din uddannelse til psykoterapeut på Therapaia eller er blevet introduceret til enneagrammet i en gruppe ved Center for Selvudvikling.

3. år efter uddannelsen anbefaler vi, at du følger en åben supervisionsgruppe sammen med andre psykoterapeuter, der har få eller mange års erfaring – se mere her.