Psykoterapi ved studerende

Her kan du finde psykoterapi ved studerende på Therapaia – akademi for spirituel psykoterapi. Det er typisk studerende, som går på overbygningen af uddannelsen, altså på 3. eller 4. år, som tilbyder psykoterapi – og ofte til en lavere pris, end færdiguddannede psykoterapeuter tager. De fleste færdiguddannede psykoterapeuter modtager løbende supervision på deres arbejde, og det gælder også psykoterapi ved studerende. Faktisk er det en vigtig del af uddannelsen de sidste to år, at de studerende bliver superviserede på deres psykoterapeutiske praksis. Da psykoterapeuter har tavshedspligt, omtales klienter altid i anonymiseret form, når en terapeut får supervision.

Lene Kjær Jensen

Er der noget i dit (indre) liv, der ikke rigtigt fungerer? Måske føler du dig presset og trist og drømmer om at være mere glad? 

Som led i min uddannelse til psykoterapeut tilbyder jeg terapeutiske samtaler til reduceret pris: 375 kr. for 75 minutter. Terapien tager udgangspunkt i det, der fylder hos dig her og nu, og intet er for stort eller småt. 

Det kan være, du har brug for hjælp til at håndtere: 

 • Manglende retning i livet
 • Angst og indre uro
 • Mindreværd og selvkritik 
 • Depressivitet, håbløshed eller meningsløshed 
 • Udfordringer i relationer
 • Eller noget helt andet 

Hvordan foregår terapien? 

Terapien foregår som udgangspunkt som samtaleterapi, men med mulighed for også at inddrage naturterapeutiske øvelser, kropsterapi og meditation.

Jeg skaber en tryg ramme, hvor du har mulighed for at være fuldstændig dig selv. Du bliver mødt med nærvær, omsorg, støtte og sparring. 

Måske står du med en akut udfordring, som blot kræver en enkelt samtale eller to, eller måske har du brug for et længere forløb. 

Terapien finder sted i min praksis i Aarhus C – eller på en gåtur i skoven, ved stranden eller rundt om et bål, hvis det passer bedre til dit temperament.

Hvem er jeg? 

Jeg er på 3. år af uddannelsen til psykoterapeut ved Therapaia i Aarhus. Derudover er jeg cand.mag. fra Aarhus Universitet og friluftsvejleder fra VIA. Jeg har også en grunduddannelse i Naturterapi fra ViNatur samt en række kurser inden for meditation og energiøvelser. Du kan læse mere på min hjemmeside: www.lenekjaerterapi.dk

Alt det praktiske 

Pris: 375 kr. for 75 minutter. 

Sted: Horsensgade 15 kld, 8000 Aarhus C – eller i naturen.

Tidspunkt: Både dag og aften.  

Kontakt: Sms til tlf. 41453574. 

Matilde Ohanafeldt

matildeohanahfeldt

Lær dig selv bedre at kende indefra…

Føler du dig ofte tynget af:

 • mange bekymringer og meget tankemylder
 • kritiske tanker om dig selv
 • tristhed, udbrændthed og stress
 • problematikker i relationer til forældre, kæreste eller andre

Længes du efter:

 • at stå stærkere i dig selv og kende dig selv bedre
 • mindre tankemylder
 • mere ro i hverdagen
 • omsorg overfor dig selv

I terapien vil vi i et roligt og trygt rum tale om det, som du har på hjerte – det, som tynger dig og det, som du længes efter. Sammen vil vi gå på opdagelse i din historie, dine mønstre og problematikker og derfra arbejde hen i mod mere klarhed og større selvforståelse.

Jeg er under uddannelse til psykoterapeut og tilbyder derfor samtaleterapi til nedsat pris. Udover samtalen kan tegneterapi og kropsterapi være en del af terapien.

Skriv endelig – så finder jeg tid til dig.

Praktisk:

Varighed: 60-75 min

Pris: 300 kr.

Sted: Viby J

Kontakt:
matildeohanafeldt@gmail.com
28871897

Hanne Fjordside Skovmose

Hanne Fjordside Skovmose

Mens jeg er under uddannelse som psykoterapeut hos Therapaia, tilbyder jeg individuel terapi til reduceret pris, og du skal være så hjertelig velkommen! 

Hvorfor gå i terapi? 

Måske oplever du, at livet slår knuder, og at det er svært at finde orientering, mening og glæde. Det kan være, at du føler dig stresset og presset af forventninger fra arbejdslivet, familielivet eller fra dig selv. Det kan være nogle af dine relationer er præget af konflikt, og at du føler dig ensom og forkert. 

Det vil jeg gerne hjælpe dig med. 

I terapien vil jeg skabe et trygt rum, hvor der er plads til hele dig – både de sider, som du ofte viser frem, og dem du måske gemmer mere væk. Du vil blive mødt med forståelse og rummelighed, så der er plads til proces, indsigt og udvikling. Sammen kan vi indkredse de ubevidste mønstre, der kan forme dit indre liv og dine handlinger, for på den måde at udvide din selvforståelse og handlefrihed.    

Jeg arbejder på flere niveauer i terapien, både kognitivt, følelsesmæssigt og med kroppen. Dette kan være med til at skabe adgang til flere lag og bevæge det, som sidder fast, så større klarhed, glæde og mening kan åbne sig i dig.

Om mig 

Jeg er uddannet Cand.mag., og sideløbende med uddannelsen til terapeut underviser jeg i dansk og filosofi på gymnasiet, hvor jeg også arbejder som mentor. Jeg er uddannet Mindfulnessinstruktør for unge ved Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet i 2022. Jeg har siden 2011 taget forskellige kurser i mindfulness, energiarbejde og meditation ved blandt andre Helen Gamborg, Neel Fasting, Eva Høffding og Jens Enemark. 

Praktisk

Terapien foregår i behandlerlokale i Horsensgade 15, 8000 Århus C lige bagved Sankt Lukas Kirken. 

Pris: 350 kr. pr. session (60-70 min.). 

Du kan skrive til mig på sms 28 25 18 08 eller på mail hanneskovmose@gmail.com, så vender jeg tilbage til dig. 

Anita Jensen

Anita Elise Møller Jensen

Psykoterapi i Alken
– mellem Ry og Skanderborg. 

Jeg er psykoterapeutstuderende på mit 3. studieår og tilbyder dig terapeutiske samtaler med udgangspunkt i netop den situation, du sidder i. 

Kender du til stress, angst eller depression? Eller har du en fobi? 
Mærker du en tomhed og ser du ikke rigtig meningen med livet? 
Oplever du, at dine grænser bliver overskredet, har du et halvdårligt selvværd og kan du have det svært med visse relationer? 
Har du oplevet noget, som ingen skulle opleve, som nu har sat sig fast i krop og psyke?
Eller må du med skam erkende, at du gang på gang har held til at dulme ubehagelige følelser med mad, chokolade, arbejde eller andet misbrug, fordi du ikke ved, hvad du ellers kan gøre?

Om terapien hos mig … 
Gennem nærvær og en hjertelig tilgang vil jeg hjælpe dig med at bryde gennem de begrænsninger, der forhindrer dig i at opleve dig selv som et helt menneske, så du kan begynde at leve livet frit efter dit livsformål på en dybt tilfredsstillende måde. 

Det ligger mig meget på sinde, at hjælpe dig med at se din uskyld, så du kan arbejde med tingene uden at have skyld og skam som følgesvend. 

Hvor det vil kunne støtte samtalen, kan vi arbejde med mindfulness, kunstterapi, systemisk familieopstilling og tankefeltterapi. 
Jeg er optaget af kroppens samspil med psyken, så kropsterapi på briksen er også en mulighed. Her kan vi arbejde med bl.a. grounding og vitalitet.

Jeg har tavshedspligt og modtager supervision i anonymiseret form.

Praktisk
Terapien foregår i mit terapilokale på Alkenvej 57 i Alken, 8660 Skanderborg.  Jeg bor på en lille landejendom i udkanten af byen tæt ved togstationen. 

En session varer 75 minutter. Første session er gratis  – derefter vil prisen frem til påske være 250 kr. pr. session.

Ring til mig på tlf 51553211 eller send en sms, så kontakter jeg dig.

Ud over psykoterapi ved studerende kan du også finde færdiguddannede terapeuter, du kan gå i terapi ved.

Se to færdiguddannede psykoterapeuters anbefaling af uddannelsen.