Uddannelsen - kort og godt

Therapaia
Therapaia
Therapaia

Et 4-årigt kontaktfuldt forløb ud fra et hjerteligt livsperspektiv, bestående af:

6 årlige fagmoduler

á 4 dage (torsdag – søndag) hvert år – med Ina Eskildsen og Cecilie Snapholt som primære undervisere. Hvert fagmodul har sit eget tema, som du får viden om, egen proces med og træning i at arbejde med som psykoterapeut.

5 årlige udviklingsgrupper

á 3 dage (fredag – søndag) hvert år med Sandra Buchhardt som primær underviser. Meditation, energiarbejde, yoga og det spirituelle enneagram bidrager til din personlige proces og gennemarbejdning af din krop og psyke.

1 månedlig psykoterapi

i udgangspunktet hos en af de tre undervisere på uddannelsen – i alt 40 sessioner, som også indeholder supervision af eventuelle klientforløb på uddannelsens 3. og 4. år og løbende undervejs.

1 afsluttende evaluering

af hvert år med udgangspunkt i en skriftlig rapport på 12-20 sider i den årlige dobbeltsession hos en af underviserne. Denne evaluering skal gennemføres hvert år for at gå videre til det næste år.

15 timers deltagelse i drømmegruppe

fordelt på 5 gange på uddannelsens 4. år – udover de obligatoriske fagmoduler og udviklingsgrupper. Underviserne på fagmoduler og udviklingsgruppe står for drømmegrupperne.

2 - 3 mødegange i studiegruppe

 á 3 timer mellem hvert fagmodul. Grupperne sammensættes af underviserne og vil skifte for hvert år. Deltagerne sætter selv disse møder op, privat hos hinanden.

Eksamensbevis

Hvis der ønskes eksamensbevis for bestået uddannelsesforløb, skal uddannelsen afsluttes af mundtlig eksamen med censor udefra på 4. år. Hvis du ikke ønsker dette, vil du stadig modtage bevis for gennemført forløb, både af grunddelens to første år og overbygningsdelens to sidste år. Du skal minimum have 85 % fremmøde for at have gennemført forløbet.

Indre kontakt som det bærende i uddannelsen

Særligt for denne uddannelse er betoningen af den enkelte deltagers egen, indre kontakt og udviklingsproces som det bærende fundament for det senere kontaktfulde, terapeutiske arbejde. 

Derfor vil der være mellem 8 – 12 deltagere på hvert hold, således at hver enkelte deltager samt gruppen som helhed har de mest optimale rammer for fordybelse ind i udviklingsprocesserne. 

Therapaia - akademi for psykoterapi

Praktiske oplysninger om uddannelsen

Uddannelsen finder sted i vores nye lokaler i Frederiksgade 74A 1. tv centralt beliggende i 8000 Aarhus C.

Der er køkken samt spiseplads i vores lokaler. Medbring selv frokost, eller benyt de fine indkøbsmuligheder i kvarteret. Der vil være indkøbt lidt bagerbrød samt smør og havremælk til dagens arbejde. Medbring selv te og evt. kaffe til eget forbrug, eller benyt Nespresso-maskinen.

Medbring derudover indesko, notesbog, skriveredskaber, drikkedunk samt tøj til bevægelse til såvel fagmoduler som udviklingsgrupper.  

psykoterapeut uddannelse Therapaia

Holdstart: September 2024

Skal én af de sidste ledige pladser være din?

Kontakt os for en gratis og uforpligtende samtale, som er en obligatorisk del af optagelsen på uddannelsen. Her får du mulighed for at møde underviserne på uddannelsens fagmoduler, få svar på spørgsmål du måtte sidde med og vigtigst af alt: mærke, om der er samklang mellem os og dig.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 25470275 eller via linket herunder.

Vi glæder os til at møde dig