Uddannelsen - kort og godt

Therapaia
Therapaia
Therapaia

Uddannelsen er et 4-årigt kontaktfuldt forløb ud fra et hjerteligt livsperspektiv, bestående af:

6 årlige fagmoduler

á 4 dage (torsdag – søndag) med Ina Eskildsen og Sandra Buchhardt som primære undervisere. Hvert fagmodul har sit eget tema, som du får viden om, egen proces med og træning i at arbejde med som psykoterapeut.

5 årlige udviklingsgrupper

á 3 dage (fredag – søndag) hvert år med Cecilie Snapholt som underviser. Meditation, energiarbejde, yoga og det spirituelle enneagram bidrager til din personlige proces og gennemarbejdning af din krop og psyke.

1 månedlig psykoterapi

11 gange om året – i alt 44 sessioner over de 4 år. Egenterapien er dit helt eget rum til at undersøge og bevæge vigtige temaer i dig og dit liv. Du vælger selv din terapeut blandt de terapeuter, der er knyttet til uddannelsen. 

3 årlige uddannelsessamtaler

med en af de tre primære undervisere. Samtalerne ligger efter hvert andet fagmodul og tager udgangspunkt i de skriftlige fagrapporter, der afleveres efter hvert fagmodul. Supervision af klientforløb, du har under uddannelsen, indgår i samtalerne.

15 timers deltagelse i drømmegruppe

fordelt på 5 X 3 timer på uddannelsens 4. år. Drømmegruppen er ud over fagmoduler og udviklingsgrupper. Underviserne på fagmodulerne står for drømmegruppen.

1 mødegang i studiegruppe

 á 4 timer mellem hvert fagmodul. Grupperne sammensættes af underviserne og vil skifte for hvert år. Deltagerne sætter selv disse møder op, privat hos hinanden.

Eksamensbevis

Hvis der ønskes eksamensbevis for bestået uddannelsesforløb, skal uddannelsen afsluttes af mundtlig eksamen med ekstern censor på 4. år. Hvis du ikke ønsker dette, vil du stadig modtage et uddannelsesbevis for gennemført forløb, både af grunddelens to første år og overbygningsdelens to sidste år. Du skal minimum have 85 % fremmøde for at have gennemført forløbet.

Indre kontakt som det bærende i uddannelsen

Særligt for denne uddannelse er betoningen af den enkelte deltagers egen, indre kontakt og udviklingsproces som det bærende fundament for det senere kontaktfulde, terapeutiske arbejde. 

Derfor vil der maksimalt være 10 deltagere på et hold, således at hver enkelte deltager samt gruppen som helhed har de mest optimale rammer for fordybelse ind i udviklingsprocesserne. 

Therapaia - akademi for psykoterapi

Praktiske oplysninger om uddannelsen

Uddannelsen finder sted i vores lokaler i Frederiksgade 74A 1. tv, centralt beliggende i 8000 Aarhus C.

Der er tekøkken med køleskab samt spiseplads i vores lokaler. Medbring selv frokost, eller benyt de fine indkøbsmuligheder i kvarteret. Der er gratis te, instantkaffe og havremælk, og mulighed for at lave en kaffe på vores espressomaskine til 5. kr pr. kop. 

Medbring derudover indesko, notesbog, skriveredskaber, drikkedunk samt tøj til bevægelse på såvel fagmoduler som udviklingsgrupper.  

psykoterapeut uddannelse Therapaia

Holdstart: September 2024

Drømmer du om at blive psykoterapeut?

I løbet af foråret 2024 byder vi indenfor til en række info-aftener i vores lokaler, og du er mere end velkommen.

Her kan du høre om vores 4-årige uddannelse til psykoterapeut, møde underviserne, mærke stedet, få svar på spørgsmål, du måtte sidde inde med, og vigtigst af alt: mærke, om der er samklang mellem os og dig.

Næste info-aften er tirsdag d. 28. maj 18.30 – 20.30. Du kan læse mere via linket herunder, hvor du også kan tilmelde dig.

Vi glæder os til at møde dig!